-Asistent proiect-

În 2018, după terminarea studiilor liceale, a absolvit Liceul Pedagogic Benedek Elek din Odorheiu Secuiesc cu o diplomă în pedagogie, iar în 2021 și-a luat licența în studii teatrale la Facultatea de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În 2023 a obținut diploma de master în Cultură și Societate – Tradiție și Modernitate la Facultatea de Științe Umaniste a UBB.


Este unul dintre membrii fondatori ai trupei UTP (Untitled Theater Project), alături de care împinge limitele teatrului, experimentând și căutând căi creative individuale și colective. Două dintre producțiile lor de până acum sunt imaginea în mișcare din sala de clasă, Ready, Set, și piesa de teatru în continuă schimbare, John the Impaler, alături de care au fost implicați și în crearea unui spectacol experimental de teatru de mers pe jos, Stalk-walk.


În prezent, se află în proces de explorare a combinației specifice dintre teatru și pedagogie, a întâlnirii dintre diferite metode creative și pedagogice, a metodelor creative colective și participative, a conștiinței de sine. Își încearcă aripile ca și creator și ca persoană.