Întâlnire Perfare

În cadrul proiectului PerFare, de data aceasta am fost gazda partenerilor noștri din Cluj Napoca. O vizită la Pata-Rât și o discuție despre proiectele din Pata-Rât a fost o parte inevitabilă a zilei noastre.

De asemenea, am avut ocazia să vizităm unul dintre sediile Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF), după care am avut ocazia de a face schimb de experiență privind relația dintre artă și sănătate într-o cafenea de networking.

În ziua de vineri la ADI-ZMC, după care am vizitat operatorii DASM. Prezentările și discuțiile s-au desfășurat într-o atmosferă prietenoasă, dar inevitabil au fost abordate subiecte serioase. După masa de prânz, am vizitat REACTOR de creație și experiment și ZIZ – Art and Social Area, instituții de artă independente, care au fost bucuroase să ne vorbească despre activitatea, proiectele și provocările lor zilnice.

Au fost două zile agitate, dar pline de satisfacții! ✨

Mulțumim pentru PerFare, partenerilor noștri pentru că au fost aici și mulțumim instituțiilor gazdă pentru că ne-au permis să îi cunoaștem!

Marche Spettacolo, Welcome Aps, Malmö stad, Malmö Stadsarkiv, Artemrede, Pro Progressione

A fost minunat să fim alături de voi, iar aventura va continua în curând!

Leave a Reply